calisthenics kurser

i STOCKHOLM FRIDHEMSPLAN

HANDSTÅENDEKURS

I vår handståendekurs kommer du få veta allting du behöver veta för att ta dig från helt nybörjare med några sekunder mot vägg till att stå fristående med snygg form. Den är alltså inte bara en 12-veckors kurs utan även något du kan ta med dig i din egen träning för all framtid. Vi kommer gå igenom allt från hur du kommer över rädslan och bygger styrka till hur du balanserar dina första sekunder och sedan lär dig hur du kickar upp så att du verkligen kan hålla ett handstående vart som helst när som helst!

NYBÖRJARKURS

Nybörjar-kursen är för dig som är ny till calisthenics och vill bli riktigt stark på övningar som pull ups, dips och armhävningar samtidigt som du ökar din kroppskontroll och rörlighet i både över- och underkropp. Vi anpassar träningen efter din nivå så den här kursen är både för dig som redan kan göra några pull ups och armhävningar och dig som inte kan göra en enda. Du kommer förutom att utveckla din fysik, kroppskontroll och rörlighet även bygga en riktigt stark grund som förbereder dig för mer avancerade färdigheter i framtiden.

BLI MEDLEM

NYSTARTSERBJUDANDE!

För att gå våra kurser krävs ett medlemsskap i Sthlmsthenics. Fram tills den 15 februari (då ansökan för kursen stänger) ingår medlemsskapet när du köper en kurs, vilket innebär att du sparar 300kr! Det enda du behöver göra är att fylla i formuläret nedan för att bli medlem samt anmäla dig till den kurs du vill gå.

våra coacher

Leo har tre års erfarenhet av Calisthenics och brinner extra mycket för handstand push up. Han har gått all in för den här sporten och driver sin egna PT verksamhet med fokus på calisthenics. En perfekt coach både för dig som är ny till calisthenics och du som vill lära dig mer avancerade skills!

Adam har tränat calisthenics i 4 år och tävlat i SM flera gånger där han satsar extra mycket på Freestyle. Han är certifierad calisthenics coach av TheCalifactory och kommer hålla bland annat muscle up kursen i framtiden samt hoppa in när det behövs. ​

Samuel har en lång träningshistoria både inom styrketräning och calisthenics och brinner extra mycket för weighted calisthenics. Just nu utbildar han sig till personlig tränare samtidigt som han jobbar på Friskis och Svettis. Till sommaren kommer han erbjuda både personlig träning och kurser!​