PERSONLIG TRÄNING

Ta din träning till nästa nivå med en egen calisthenics coach

för dig som...

Vår personliga träning är för dig som är hungrig efter att utvecklas och lära dig mer. Det är för dig som inte bara vill bli starkare och se bättre ut, utan även öka din kroppskontroll och lära dig calisthenics skills som handstående och muscle up eller bygga styrka i grundrörelserna pull ups, armhävningar, dips etc.

Tanken är inte bara att du ska få riktigt bra träningspass utan att du även lär dig allt du behöver veta för att ta din träning till nästa nivå även utanför PT-passen. Vårt mål är att du ska lämna inte bara starkare, smidigare och gladare utan även full av kunskap som du kan ta med dig på din calisthenicsresa.

HUR SER ETT PT PASS UT?

Du har säkert redan en idé om hur ett PT pass ser ut. Kanske har du redan varit på ett tidigare. Ofta är man lite nervös inför första PT passet, vilket inte är så konstigt eftersom du är i en ovan situation där du själv behöver släppa taget och lita på din tränare. Men efter första passet brukar det alltid kännas bättre och över tid blir man mer och mer bekväm och lär känna varandra. Det är inte bara träningspass man checkar av, utan en relation man bygger över tid. Därför är det viktigt för oss att du först får testa på ett pass för att själv avgöra ifall våran tränare är för dig.

Första PT passet kommer vara en dialog mellan dig och din tränare där du kommer få frågor om bland annat dina mål, nuvarande och tidigare träning, eventuella skador och begränsningar etc. Du kommer även att testa ett antal övningar för att vi ska kunna avgöra din nivå samt dina styrkor och svagheter så att vi på bästa sätt kan anpassa träningen utifrån dig. Så klart kommer även du få chansen att ställa alla frågor du vill för att i slutet av passet avgöra ifall du vill fortsätta eller inte. Om du väljer att fortsätta kommer vi skriva på avtal och om inte kommer vi tacka för att du gett oss en chans och önska dig allt gott på din resa.

PRISER

PT VUXEN

850 kr PER PASS
  • GRATIS TESTA PÅ
  • RULLANDE PER MÅNAD

PT DUO

650kr PER PASS / PERSON
  • GRATIS TESTA PÅ
  • TRÄNA MED EN VÄN
  • RULLANDE PER MÅNAD

PT UNGDOM

650kr PER PASS
  • GRATIS TESTA PÅ
  • RULLANDE PER MÅNAD

UPPLÄGG

Vi erbjuder PT både inomhus och utomhus, så när köper PT får du själv välja vad du föredrar. Du är inte begränsad till den ena eller andra utan kan välja för varje pass. När vi tränar inomhus håller vi till på EF Crossfit i Fridhemsplan, perfekt för calisthenics med många stänger och mycket yta. Utomhusträning sker vanligtvis på humlans utegym i humlegården eller Viktoria gym vid Tekniska Högskolan.

Varje pass är en timma och vi ber dig alltid komma 15 min innan till att värma upp (förutom på introduktionspasset) så att du får extra mycket tid till själva träningen. Du får välja hur ofta du vill träna med din PT men vi rekommenderar starkt minst en gång i veckan för att verkligen se resultat. Du kommer faktureras rullande varje månad beroende på hur ofta du tränar. Om du till exempel vill träna ett pass i veckan kommer du faktureras var 4e pass och om du tränar två pass i veckan faktureras du var 8e pass osv. Du har alltid chansen att avsluta när du vill.

LEO AHNMÉ

LÄR KÄNNA VÅR COACH

”För mig har calisthenics varit ett sätt att inte bara bli starkare fysiskt och lära mig coola skills men även ett sätt att växa som människa och utvecklas mentalt. Calisthenics har helt ändrat mitt liv och det är just därför jag valde att bli coach, för jag vet att det kan göra samma sak för så många andra.”

Vad Leo ger dig är 3 års egen erfarenhet av calisthenics, 2 års PT utbildning och PT licens samt över ett års erfarenhet som calisthenics coach.

Under sin tid som personlig tränare har han coachat såväl nybörjare som mer avancerade atleter. Med hans beprövade metoder har han lärt ut många handståenden och muscle ups och hjälpt nybörjare att gå från ingenting till att bemästra grundövningarna och samtidigt utveckla sin fysik, rörlighet och kroppskontroll.

BOKA INTRODUKTIONSPASS

Fyll i formuläret för att boka ett kostnadsfritt introduktionspass. Vi kommer inom kort kontakta dig för att boka in en tid.

VANLIGA FRÅGOR

Ja självklart får du testa på gratis första gången! Det är bara att fylla i formuläret så kontaktar vi dig för att hitta en tid som passar.

Träningskläder och vattenflaska räcker bra!

Lokalen ligger precis bredvid Fridhemsplans busshållplats på andra sidan tunnelbanan. Det funkar bra att åka både kommunalt och med bil då det finns en parkering inte långt ifrån.

Du är välkommen att ta med en vän till första passet ifall du är ute efter att träna PT duo tillsammans med den personen. Om du däremot är ute efter just personlig träning skulle vi rekommendera att du kommer själv eftersom vår tränare då har en chans att lära känna just dig och dina förutsättningar bättre.

PT duo innebär att du och din vän kommer träna tillsammans på PT passen. Detta är ett perfekt alternativ för dig som föredrar att träna tillsammans med någon eller är ute efter ett billigare alternativ.