oM OSS

BÖRJAN PÅ NÅGOT STORT

VÅR STORY

Sthlmsthenics skapades sommaren 2023 av Adam Ahlberk, Leo Ahnmé och Samuel Kidane. Vi satt alla med i Calisthenicsförbundet och kände att det saknades en förening i Stockholm. Det saknades en samlingsplats för Calisthenics. Det är av det syftet som vi skapade Sthlmsthenics.

Vi vill helt enkelt ge de bästa förutsättningarna för den här sporten att växa eftersom vi vet hur stor skillnad den kan göra i folks liv. För att göra detta erbjuder vi calisthenics coaching genom både kurser och personlig träning i Stockholm. Inom snar framtid planerar vi även att arrangera ett flertal mindre calisthenics-tävlingar i Stockholm!

VÅR VISION

Vi kanske ser små ut på bild, men vi har stora ambitioner och drömmar för den här sporten. Tillsammans med Calisthenicsförbundet strävar vi efter att göra Calisthenics till en erkänd sport i Sverige så att flera kan ta del av denna fantastiska träningsform. Vårt mål är att vara en samlingsplats för calisthenics i Stockholm och skapa ett välkomnande community där man lyfter upp varandra och hjälper varandra att utvecklas. Vi vill att Calisthenics inte bara ska vara ett sätt att bli starakre fysiskt och mentalt, men även ett sätt att hitta ett samanhang och lära känna nya människor.